Ευχαριστήριο ΠΕΣ ΝΑΤ Χίου στο Μητροπολίτη Χίου Μάρκο για την επιστολή που απέστειλε στον Χρ. Στυλιανίδη

Η ΠΕΣ ΝΑΤ Χίου με την κάτωθι ανακοίνωση της ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Χίου Μάρκο για την επιστολή που απέστειλε στον κ. Χρήστο Στυλιανίδη υπουργό Ναυτιλίας, αναφορικά με την μόνιμη τοποθέτηση Ιατρού στον Οίκο Ναύτη Χίου:

“Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση λάβαμε την επιστολή που έστειλε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτη μας κκ Μάρκος στον κ. Χρήστο Στυλιανίδη υπουργό Ναυτιλίας, και έχει να κάνει με την μόνιμη τοποθέτηση Ιατρού στον Οίκο Ναύτη Χίου, ζητώντας από τον υπουργό την άμεση και έμπρακτη βοήθεια του στην υλοποίηση του αιτήματός μας, για την οποία αγωνιζόμαστε τα τελευταία πέντε χρόνια. Φυσικά, είναι γνωστόν τοις πάσι η ιδιαίτερη αδυναμία και πατρική αγάπη που διακατέχει τον Σεβασμιότατο για τους Ναυτικούς και τις οικογένειές των, την οποία δείχνει έμπρακτα και φανερά με τις εκάστοτε παρεμβάσεις του. Το Δ.Σ, τα Μέλη της ΠΕΣ ΝΑΤ και όλη η Ναυτική Οικογένεια της Χίου, θέλουμε για άλλη μια φορά να εκφράσουμε τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μας, για την παρέμβαση και την πρόταση του στο πάγιο και δίκαιο αίτημα μας, για την τοποθέτηση Ιατρού στον Οίκο Ναύτη Χίου, η μοναδική και μόνιμη ηλιαχτίδα στο μουντό τοπίο που μας έχουν ρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρούμε Θεία ευλογία να βιώνουμε την εγγύτητα της πατρικής σας παρουσίας, το αδιάπτωτο ενδιαφέρον και την διαρκή μέριμνα σας στα καθημερινά προβλήματα που βιώνουμε ως απόμαχοι της αρμύρας, αλλά και στην δύσκολη για την πατρίδα μας οικονομική και υγειονομική συγκυρία. Η συνεχής σας έμπρακτη αγάπη και στήριξη, μας δίνει το δικαίωμα να αντλούμε δύναμη από το πρότυπο της ευαγγελικής σας αυτοπροσφοράς”.

Παρατίθεται η επιστολή του Μητροπολίτη Χίου Μάρκου:

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.